8. ročník
8. ročník
DPS Zvoneček Jihlava
Jihlava - Kraj Vysočina
sbormistr Mgr. Jana Jiráková
klavírní doprovod
Mgr. Eliška Vyhnálková
záštitu sboru udělil hejtman MUDr. Jiří Běhounek
www stránky sboru
Sbor byl založen v roce 1992. 
 
Místa koncertování:  Jihlava - pravidelné jarní a vánoční koncerty, příležitostné např. na oddělení LDN jihlavské nemocnice, v domově důchodců, na vernisážích výstav, adventních koncertech na radnici apod. Účast na jihlavských festivalech: Festival sborového umění, Slavnosti varhan, Mahler Jihlava, Hudba tisíců - 2012.
V České republice: Borovany, Český Krumlov, Dačice, Jaroměřice n./Rok., Krahulčí, Moravská Třebová, Moravské Budějovice, Telč, Třebíč, Tři Studně, Stará Boleslav, Slavonice, Vyskytná n./J., Znojmo.
V zahraničí: Rakousko (Vídeň, Langau, Geras, Horn, Retz, Fratres), 2 koncertní cesty do Litevské republiky (Klaipéda), Itálie ( Pescara ), Slovensko (Modra, Šenkvice). 

získaná ocenění:

Největší úspěchy: 
Krajské přehlídky pěveckých sborů - 7x zlaté pásmo v kategorii výběrových sborů, v roce 2005 postup na celostátní nesoutěžní přehlídku v Českém Krumlově.
Sbor se každoročně zúčastňuje českých i zahraničních nesoutěžních festivalů.
 Sbor spoluúčinkoval na koncertech Pěveckého sdružení Campanula, dále účinkoval se souborem Musica Bohemica, s Pražským filharmonickým sborem a Moravskou filharmonií Olomouc, se zpěváky P. Bende, P. Kolářem a J. Ledeckým. 
Podílel se na natáčení filmu o Gustavu Mahlerovi v r. 2010. 
DPS Zvoneček pořádá festival Laudes liberorum (Chvály dětí ) - již 17 ročníků.